AGRUPem

Divulgación
Image 03

Acto en EL CALVETProgramaImage 03

AGRUPem en el diario Regio7

Nos damos a conocer.

Artículo aparecido el 05-07-16
Otros artículos
Image 03

Dia mundial de la EM

Este año el lema del Dia Mundial de la Esclerosis Múltiple es "L'ESCLEROSI MÚLTIPLE NO EM FRENA".

AGRUPem estará el fin de semana del 21 y 22 de mayo en la Plaça Espanya.
Y el miércoles, dia 25 de mayo, en el Hospital St Joan de Déu.
FOTOS


Image 03
Venta de rosas por Sant Jordi


Image 03


AGRUPem en Canal Taronja

El 22 d'abril de 2015

AGRUPem informa sobre la enfermedad y sobre nuestra asociación.

VIDEO


Image 03

Ara que tinc temps...

Matilde Serra Comaposada nasqué a Cabrianes l'any 1961, on actualment hi resideix. És feliçment casada amb el Joan i té dos fills, Daniel i Guillem, a qui estima bojament. L'any 1998 hom li diagnosticà la E.M. A partir d'aquell moment tot va canviar per a la Matilde. L'any 2002 la nostra Matilde decidí explicar les seves experiències en un llibre que intitulà "L'esclerosi múltiple. El motor d'un canvi". A la Matilde sempre li ha agradat molt escriure, explicar i compartir. Quatre anys més tard, el 2006, publicava un segon llibre, de temàtica bessona del primer: "Aprenc a no ser perfecte i no passa res". Ara, a la primavera de l'any 2011, la Matilde ens regala un altre bocí de la seva vida en un tercer llibre intitulat "Ara que tinc temps...".

"Si en els dos primers potser trobem una Matilde trista, tocada per la malaltia (no dic abatuda; juraria que l'autora no s'ha deixat abatre mai), en aquest tercer llibre jo l'he descoberta molt alegre. Hi ha moments que tracta la seva malaltia quasi amb generositat, com dient-li que gràcies a ella (la malaltia) ha pogut créixer com a persona familiar, persona social i persona culta.

Considero aquest llibre del tot indispensable per a tothom: malalts, familiars de malalts i acompanyants. Palpareu, i potser entendreu, el diàleg permanent que mantenen la Matilde i la seva E.M."... pròleg de Ramon Guitó i Pons