AGRUPem

Qui som

Som un grup de suport mutu d'afectats d'esclerosi múltiple, que juntament amb familiars i amics, tenim la finalitat de vetllar per la correcta evolució del pacient al llarg de tota la malaltia, des de les fases inicials amb mínim grau de discapacitat, fins a fases més avançades.

El grup s'inicia amb afectats d'EM que segueixen tractament inmunomodulador: Betaferon, Rebif, Avonex, Copaxone; però tambe està obert a afectats que fan altres tipus de tractament o cap tractament.

El grup tindrà el paper d'acolliment de nous pacients que potser seran joves amb mínim grau de discapacitat, desorientats i espantats que no accepten la medicació injectada ni els efectes secundaris; i el paper d'acompanyament en les formes més evolucionades, amb marcades discapacitats que fan que moltes vegades es sentin incompresos i sols en el seu patiment.

El seguiment serà personal i directe, escollit per I'afectat: - Via telefònica, Internet/e-mail, Visita domiciliària o punt reunio a I'Hospital.

Aquest grup de voluntaris, format pels propis pacients, els seus familiars i amics, estarà al costat de l' equip multidisciplinari de professionals sanitaris dedicats a l'EM, treballant junts, en el control i millora dels problemes derivats de la malaltia i centrats en la persona, en les seves necessitats i els seus interessos.

Image 03Per desenvolupar aquestes funcions necessitem un lloc on trobar-nos amb tranquil.litat, a prop de l'equip multidisciplinari que ens dirigirà la malaltia i seguirà la seva evolució en el temps.